top of page
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

OOK voor gemeenten

Sinds 2006 levert OOK aan meerdere gemeenten kleine groepstrainingen. Deze trainingen zijn gericht op sociaal emotionele ontwikkeling, weerbaarheid en speciale ondersteuningsbehoefte.

De gemeenten waar OOK nu dit aanbod levert: Velsen, Beverwijk, Heemstede en Haarlemmermeer. 


De diensten voor gemeenten worden gesubsidieerd vanuit het sociaal domein ten behoeve van het algemeen belang in het kader van het preventief jeugdbeleid. Interesse in het OOK aanbod voor de leerlingen binnen uw gemeente? Voor een kennismakingsgesprek klik hier.

Wanneer we tot een overeenkomst komen neemt OOK het hele traject voor de trainingen op zich. De contacten met scholen, externe partners, de aanmeldingsprocedure en locaties.

Scholen/toeleiders kunnen leerlingen aanmelden en OOK voorziet in de ondersteuningsbehoefte van de leerlingen.

OOK voor opvoeders

Ouders en verzorgers zijn onmisbaar in de ontwikkeling van kinderen.

 

OOK hecht veel waarde aan het contact met opvoeders. Indien je vragen hebt over de opvoeding of de ontwikkeling van uw kind en denk je dat een training wellicht een positieve invloed kan hebben dan kun je op onze site terecht. Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen of lees onze Blogs.


OOK kiest ervoor om aanmeldingen via school (IB’er of zorgcoördinator) of verwijzers te laten verlopen.

OOK voor het onderwijs

Ervaar je een onrustige groepsdynamiek of onveiligheid binnen de groep? Denk je dat een groep een training nodig heeft of wil je een leerling aanmelden voor een kleine groepstraining.


Kijk bij ons trainingsaanbod voor de mogelijkheden. Eerst persoonlijk contact kan natuurlijk altijd. Stuur ons een bericht via het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook.

OOK voor kinderen

Leuk dat je op onze website bent gaan kijken. Misschien heb je een vraag over hoe je je
voelt in de klas. Heb je soms ‘gedoe’ met vrienden, dyslexie of ADHD? Wij hopen dat we je op onze site een beetje kunnen helpen en informatie kunnen geven. En wie weet zien we je wel een keer bij een training van OOK.

bottom of page